PR-CV 313 Banyeres de Mariola - La Blasca

El darrer dissabte, 24 de gener, un grup de socis del centre excursionista Les Caves, ens vam disposar a fer la primera excursió de senderisme de l'any, organitzada pel centre. Ens dirigirem cap a la localitat de Banyeres de Mariola, situada en l'extrem occidental de la comarca de l´Alcoià, i envoltada d'un entorn natural privilegiat com és la Serra de Mariola. Vam recórrer el PR-CV 313 fins al cim més alt de la Serra Fontanella, la Blasca, amb una altitud de 1120 m, on allí gaudirem d'un agradable i entretingut esmorzar. Una vegada agafades forces, continuarem la ruta fins a finalitzar en el Molí de l'Ombria, on havíem començat l'aventura.

Durant el recorregut presenciarem una combinació d'història i ric patrimoni cultural, com el forn de calç, el Mas de la Foia Rodona, Mas de Perolit o les ruïnes d'un vell molí paperer a la mateixa àrea recreativa.

Encara que vam tenir temperatures molt baixes, el sol ens va acompanyar pràcticament tot el camí, fet que va fer més suportable el matí, fins i tot vam poder trepitjar neu en l'última pujada al cim.

Gràcies per participar i fins a la propera cita.

 

´No és més qui més alt arriba, sinó aquell que influenciat per la bellesa que li embolica, més intensament sent´ Maurice Herzog

Volver a noticias
24/01/2015
Cruz Projects & Designs
Patrocinadores