imatge de l'eixida
Èxit total del I Trail les Caves

El diumenge 9 de novembre de 2014 es va celebrar el I Trail Les Caves a Agres. Una cursa que va acostar a la població més de 300 corredors i un gran ambient per tots els racons d'Agres i d'Alfafara. La cursa, que tenia com a eixida i meta la plaça de l'Assut d'Agres, travessava Agres, Alfafara i bona part de la Serra de Mariola, incloent el cim del Montcabrer, de 1390m.

La dificultat de la prova, de 25km de llargària i 1200m de desnivell positiu, va provocar que no tots els corredors pogueren acabar la prova. El guanyador absolut va ser Sergio Gutiérrez amb un temps de 2h i 3m. La totalitat dels corredors que van acabar la prova ho van fer en menys de 5h.

Cap a la una del migdia l'organització va lliurar el trofeus de les diferents categories i tot seguit l'organització i els més de 50 voluntaris van departir en un dinar de germanor.

El dissabte 15 de novembre, a les 18h i a l'Auditori de Beneixama es lliuraran els trofeus del Circuit Xitxarra Trails, del que forma part el Trail les Caves.

Volver a noticias
13/11/2014
Cruz Projects & Designs
Patrocinadores